'SDB Ondernemers' is een groep ondernemers in en rondom Schuinesloot/ De Belte, die met mekaar verbinden om elkaar te inspireren & kennis en ervaringen te delen. De groep is heel divers van een startende ondernemers tot ondernemers met tientallen jaren ervaring.

Donderdag 7 april 2022 gaven Gerrit Rieks en Henry Somsen, die vanuit de Toekomstvisie de tak `ondernemers` onder hun hoede namen, de aftrap om met mekaar te verbinden. Het was een gezellige inspirerende avond die meteen vorm heeft gegeven aan de ondernemersgroep.

Het idee is ontstaan om een aantal keer per jaar samen te komen. Dit in de vorm van een bedrijfsbezoek bij de 2 plaatselijke ondernemers die ook de avond organiseren. Aansluitend zal bij Ons Trefpunt de avond verder voortgezet worden. Er wordt dan eerst even paar minuten `vergaderd` om te kijken of er wensen, ideeën of behoeftes liggen én het stokje wordt doorgegeven aan 2 andere plaatselijke ondernemers. De avond wordt vervolgd door gezellig bij te praten onder het genot van een drankje. 

 

Ben jij ondernemer in of rondom Schuinesloot/ De Belte en vind je het leuk om ook te komen? Dan ben je van harte welkom.

 

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief/ aanmelden ondernemers platvorm
PDF – 79,8 KB 220 downloads