SDB ondernemers Rozeboom-Agri & Motz Dakbedekkingen

Op 15 september was er weer een bijeenkomst van de ondernemersgroep Schuinesloot/ de Belte (SDB). Het was weer een gezellige en leerzame avond.

Deze ronde mochten we bij Michiel Roozeboom en Arne Mots achter de schermen kijken, vol passie vertelden ze over wat hun bezig houdt in hun onderneming.

 

"Was er gisteravond bij. Wat vond ik het ontzettend leuk om te zien, wat je eigenlijk helemaal niet verwacht. Je ziet een naam, je weet ongeveer wat ze doen en dan…… dan stap je hun werkzame leven binnen en wordt je meegenomen door hun enthousiasme, hun drijfveren en ervaringen.

Mij heeft, deze avond, in ieder geval geïnspireerd en helemaal als ondernemers elkaar vinden in hun kennis en kunde. Elkaar verder kunnen helpen op een werkzame pad. Dan is de missie geslaagd. 

Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid."

-Marieke van Lenthe-

 

Inmiddels is de volgende bijeenkomst gepland voor donderdag 17 november. 

Om 19.00 ontvangt Carla Rieks ons graag bij de Kinderopvang de Beestenboel, Schuineslootweg  76.  Zo rond 19.45-20.00 is het de bedoeling om verder te gaan in het Trefpunt, waar Marina Kef-Robijn iets zal vertellen over Tai-chi Tao/Qi Gong. Natuurlijk gevolgd door een groepsles waar iedereen voor wordt uitgenodigd. 

Daarna afsluiten met de “vergadering” en wat ter tafel komt tot 22.30 uur. 

Wij hopen op een grote opkomst. 

Dus ben je ondernemer, sluit gezellig aan :)