Feest feest feest

En dan is het zover...

De zomervakantie is weer voorbij, de kinderen gaan weer naar school en het werk hebben de meeste mensen weer opgepakt.

Ook wij hebben een welverdiende rust genomen. De vergaderingen beginnen weer, want er staan weer gezellige activiteiten voor de deur. We zijn heel dankbaar voor de vrijwilligers die steeds weer klaarstaan om te helpen met de activiteiten! Je hiervoor aanmelden mag altijd ;)

 

TRS, Samen Sterk & VAW

Aankomende weekend organiseert de TRS de Trekkertrek & Rommelcross. Op zondagmiddag zal `Samen Sterk` weer bij het kinderparadijs staan voor een plaatselijk goed doel. Deze keer gaat de opbrengst naar sportvereniging VAW.

Wisten jullie ook dat de VAW Streetdance bij de Rommelcross gaat optreden zondagmiddag?  

Naast de streetdance biedt VAW nog meer aan, zoals Gymnastiek, Volleybal, Ouderengym, Badminton en Zumba. Een mooi aanbod om trots op te zijn voor een dorp als Schuinesloot! Dus ook zeker de moeite waard om geld voor in te zamelen :)

Hoe werkt het? Bij het kinderparadijs kan je een kaartje kopen voor 3 muntjes. De kinderen mogen dan mee doen met diverse spelletjes waarbij ze prijsjes kunnen winnen. Ze krijgen wat lekkers (chips & snoepjes) en mogen bij de limonadebar zelf drinken tappen. Als kers op de taart krijgen ze ook nog een glittertattoo!

Zoveel leuks en dan ook nog eens een goed doel steunen. Het moois blijft maar doorgaan :)

De springkussens zullen er ook weer staan, hier kunnen de kinderen gratis gebruik van maken.

 

Ook Burendag komt er bijna aan, en voor de senioren hebben we wat leuks in petto.

Hierover zal ik zeer binnenkort een berichtje uitdoen :)

 

 

Kleurplaat TRS 2023
PDF – 258,6 KB 98 downloads