KERST!

Wow wow wowwww...

 

Wat ontzettend veel positieve reacties en wat een complimenten hebben we gekregen. En wat ons betreft was de kerstmarkt ook echt een groot succes!

Het was knus, plaatselijk en op z`n Schunesloots!

Het leuke is dat mensen ook praten over volgend jaar. "Volgend jaar kunnen we ook wel..." en zo komen er nog meer leuke ideeën op tafel! :)

De kerstmarkt zou tot 20.00 uur duren voor de non-food met het idee dat het eten nog gezellig door kon gaan. Maar wegens groot succes van alle zelfgemaakte lekkernijen was het voedsel op de kramen al voor 19.30 uur uitverkocht! Een mega succes dus!!!

Het was ook behoorlijk koud, dus hebben we in overleg besloten iets eerder te stoppen met de markt op zich.

Bezoekers en standhouders konden zich binnen lekker opwarmen, dus daar werd nog na gekletst onder het genot van een warme hap en een drankje.

 

En dan nu.... Het moment is aangebroken...  Dankzij sponsoring, de inzet van de vele vrijwilligers en plaatselijke verenigingen en ondernemers... Hoeveel geld hebben wij als Schuinesloters en Beltenaren met mekaar ingezameld?

Dankzij alle inzet en samenwerking, hebben we schoon aan de haak €1.000,- winst binnen gehaald!!!

Een mooi bedrag waar we trots op mogen zijn met mekaar!

In 2023 zal het verenigingsleven en het bestuur van het MFC verder overleggen hoe dit precies besteed gaat worden. We weten wel dat het voor de aankleding en inrichting is, want daar gingen we voor met z`n allen!

"We willen bij deze alle vrijwilligers en sponsoren nogmaals hartelijk bedanken voor jullie inzet!!"

We wensen iedereen prettige feestdagen toe en een prachtige afsluiting van dit jaar.

Op naar een liefdevol nieuw begin van 2023!

Wij gaan voor een jaar vol verbinding en samenwerking!

Geniet van deze mooie tijd & bedankt allemaal!!!!