Standhouders
Wat leuk dat je wilt deelnemen op de Sensefair! 

Nog wat praktische puntjes
Samen maken we de mooist mogelijke SenseFair. We willen deze dag dan ook vooral samen neerzetten. Je mag zelf je stand helemaal vormgeven zoals dat bij jou past én je mag zelf een plekje uitzoeken op het terrein.


Op zondag 6 september van 10.00 tot 12.00 uur is het mogelijk alvast op de locatie sfeer te proeven en een mooi plekje voor jouw stand uit te zoeken. Ook maken we dan een foto van de deelnemers, waarmee we lekker reclame kunnen maken voor deze dag. Dit hoeft uiteraard niet, als je dit niet wilt.


Heb je geen idee wat je voor stand wilt, neem dan even contact met ons op, zodat we samen iets passends kunnen bedenken.

 

Eten en drinken

Tijdens deze dag zorgen wij voor koffie/thee/ water met een smaakje en tussen door gaan we een keer rond met broodjes kaas/krentenbol en een keer met fruit... Wil je daarnaast nog wat te eten? Hou er dan rekening mee dat er verder geen kraampjes zijn waar je eten kan kopen, dus dat je zelf wat meeneemt.

 

Het weer

We hopen natuurlijk op een prachtige dag met het liefst een zonnetjes erbij...

Mocht het nou zo zijn dat net die dag, de regen met bakken uit de lucht valt, dan proberen we een andere datum te prikken (maar hier gaan we natuurlijk niet van uit...)

Betaling

Mocht je nog niet betaald hebben, dan bieden wij je de mogelijkheid om hier te betalen. Wij hebben er zin in en we maken er een prachtige dag van samen!