Op zondag 20 september 2020 van 10.00 tot 16.00 uur  SenseFair op de prachtige buitenlocatie Slagenweg 8 in Anerveen!

Een dag vol inspiratie, bezinning, verbinding, energie, ontmoeten en meer moois!

Kijk hier voor het voorlopige programma van de gratis workshops en lezingen.

Inschrijven hiervoor bij aankomst en tijdens de SenseFair.

vol=vol

 

Gratis toegang

Eigen eten mee

Koffie/thee (vrije gift)

Workshops (vrije gift) 

Deelnemers SenseFair:

Martin Doorman geeft tijdens de SenseFair demonstraties... met zijn slijpmachine laat hij zien, hoe edelstenen geslepen worden. Een keur van sieraden van diverse edelstenen zijn te zien en te koop. Kinderen kunnen gratis grabbelen naar stukjes edelsteen.

Reina is aroma- en overgangstherapeut. Ze geeft faalangst en weerbaarheidstrainingen voor kinderen van 7-15 jaar. Binnen haar praktijk werkt ze o.a. met de essentiële oliën van DoTerra.

Reina heeft een passie voor het verbeteren van de gezondheid van mensen, honden en paarden. Door hiervoor de essentiële oliën van DoTerra te gebruiken leert ze mensen weer terug te gaan naar de kracht van de natuur.

Hermanna Dogger is teken therapeute, op de Sensefair heeft ze bij haar stand schildersezels staan, zodat kinderen lekker aan de slag kunnen en ervaren en beleven hoe het is om op te gaan in de kunst van het schilderen.

Hou je van tekenen en schilderen? Ben je graag creatief bezig of wil je juist je creativiteit ontdekken en ontwikkelen? Bij Tekenspoor kan iedereen terecht voor een gezellige workshop en tekenlessen. Meer informatie vind je op www.tekenspoor.nl

Instagram

'Opgeruimd jezelf zijn gaat met jou op vindingrijke ontdekking zodat jij meer rust, ruimte en overzicht krijgt.' Tijdens de SenseFair kan Francien je op laagdrempelige manier laten kennismaken met Opgeruimd jezelf zijn. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen over het ordenen en organiseren van je huis en leven. Daarnaast zullen er van allerhande opruimtips gegeven worden.


Tijdens een workshop van ca. 30 minuten leer je wat een praktische kledingkastindeling is en hoe jij die kunt maken. Kijk voor meer info op mijn website op Facebook of Instagram

Petra Mekkes – Petra Mekkes Coaching
Petra is coach en maakt hierbij gebruik van diverse methoden, o.a. creatieve coaching en familie-opstellingen. Tijdens de SenseFair wil Petra je laten kennismaken met Kunstzinnige Dynamische Coaching. Dit is een methode van coachen waarbij je creatief en kunstzinnig werkt aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ook heeft Petra diverse muziekinstrumenten, petjes, sjaals, tekenspullen bij zich. Zij wil een ieder uitnodigen, jong en oud, om zich creatief uit te leven. Geniet ervan!

www.petramekkescoaching.nl

Ria Verweij woont in Schoonebeek, haar onderneming heet MaanZicht.
Als je uit balans bent, niet in je natuurlijke ritme, dan kan dat gezondheidsproblemen geven. Stress, werkdruk en prestatiedruk.
Uit balans. Gezonde voeding en verbinding met de natuur is belangrijk.
Het voorkomt, en geneest. De Maan heeft een belangrijke werking op de mens, door de Maan fases dagelijks in te zetten, kom je weer in balans met je natuurlijke ritme. Hoe jij de Maan kunt gebruiken, ervaar je in workshops, lezingen en shirin-yoku bosbaden wandelingen.
Meer informatie vind je op mijn Facebookpagina MaanZicht.

Op de SenseFair neem ik je mee in een shirin-yoku wandeling.
Voor kinderen een natuur bingo, verzamelen en spelen. 

Contact op via de mail of telefoon.
riamaneschijn@hotmail.com / 0622648284

 

Marina beoefent sinds 1976 yoga en sinds 1995 tai-chi tao/qi gong, hetgeen onderdeel is van de Traditionele Chinese Gezondheidsleer, gebaseerd op de traditionele 5 elementenleer van de Tao. Deze elementen zijn gekoppeld aan verschillende organen en meridianen. Door de beweging van de energie krijgt het hele lichaam wat het nodig heeft. Het is een vorm die gaat zoals de natuur, rustig stromend, vloeiend, langzaam en vooral harmonieus. Een subtiele manier van onbelast bewegen in geconcentreerde rust, die in principe door iedereen kan worden beoefend.

Marina richt zich tegenwoordig vooral op het geven van cursussen aan mantelzorgers via St. Welzijnswerk in Hoogeveen. Maar voor een "thuis" groepje kan je haar mailen: m.kefrobijn@gmail.com.
Op de SenseFair geeft Marina 2 keer een workshop Tai Chi Tao / Qi Gong. Schrijf je zondag als je aankomt snel in om zeker te zijn van een plekje!

Iris kan je laten ervaren wat klankschalen je kunnen brengen. Daarnaast zal ze met haar kaartendecks een aantal leggingen doen. Ze kan methodes geven om je eigen ruimte en omgeving te zuiveren, wat juist in deze tijd voor veel mensen ontzettend belangrijk is.

voor meer informatie kijk op

www.destinyoflife.nl of op haar Facebookpagina

Maartje en Bernard zijn van `Ontspannen ZIJN` van denken naar voelen...

Tijdens de Sensefair laten Bernard  en Maartje je voelen wat volledige ontspanning is via de `Being Authentic Methode. Een methode die raakt. Door middel van 19 `touches`, respectvolle aanrakingen, kom je in een totale ontspanning, zodat je van hoofd naar je hart komt, van denken naar voelen. Zo kom je in je lichaam en kun je voelen waar blokkades en overtuigingen zitten, die je vervolgens los mag laten. Op de SenseFair laten ze je 4 touches voelen. Je kunt via onze Facebookpagina een tijd reserveren. Bij hen ben je in vertrouwde handen.

Margreet is Inspirator, daarover kun je horen in haar lezing met het thema: `Sorry` .Dat zeggen we vaak te pas en te onpas...  Ze is Auteur van het boek: Geloof in Jezelf.  Deze is tijdens de Fair met een mooie korting te koop.

Daarnaast maakt ze voor jou ter plekke een MOM (MIR-Methode OP Maat) `Waar wil je helderheid in krijgen, wat speelt er Nu' als uitgangspunt. Laat je verrassen en verbazen dat dat met Spiertesten en Weten ontstaat. 

In haar praktijk in Ommen doet ze nog meer, je kunt een kijkje nemen op haar website of via Facebookpagina 

Ingrid en Mirella zullen gratis Aura en Resonatie Analyses uitvoeren tijdens de SenseFair. Hierbij maken ze gebruik van een geweldig frequentie en bio-resonantie apparaatje de Healy.  Op deze manier krijg je direct inzicht in wat jouw lijf nu nodig heeft!
De Healy, een gecertificeerd medisch device voor:
- Migraine
- Fybromyalgie
- Slapeloosheid
- Skeletpijn
- Angsten
- Depressies
Klik hier om een intro filmpje te bekijken.

Karen staat op de SenseFair met een stand waarbij ze je laat ervaren hoe het is om stress te ontladen, waardoor je makkelijker bij de kern van jezelf kunt komen.

Verder heeft ze zelf een kaartendeck gemaakt waarbij je kan communiceren met overledenen. De biedt ze op de SenseFair te koop aan.

Daarnaast maakt ze haar eigen podcasts waarin ze haar inzichten deelt. Ze verteld o.a. hoe je meer zelfliefde krijgt, over de wet van aantrekkingskracht en nog meer onderwerpen.

Mocht je meer van haar willen weten of luisteren:

Karen`s  podcasts zijn te beluisteren op, iTunes, Spotify.

Voor meer informatie kijk op haar website

Simone van Vliet van: `Praktijk Rebalancing` voor kind, jongeren en volwassenen bied ze Lichaamsgerichte therapie.

Op de SenseFair wil Simone de bezoeker meenemen in:
-Een workshop "MIR-Methode" (Mentale Intuïtieve Reset) dit is een zelf helingsmethode op basis van 9 stappen. hierin geeft ze uitleg en hoe het kan werken voor je.

En informeren door:
-Een workshop "Elementen", water, hout, vuur, aarde en metaal op basis van je geboortedatum. Hoe dit allemaal doorwerkt in de wereld om ons heen en in onszelf. Waarom zijn er nu zoveel mensen op de been? Waarom protesteren zoveel mensen? Wat ervaar en voel jezelf van binnen?

Voor meer informatie kijk eens op haar website www.praktijkvoorrebalancing.nl

Bea Hermans laat je in een kort gesprekje kennis maken met IEMT, legt uit wat IEMT is, hoe het werkt en voor welke vragen je het kunt inzetten:

Het laat mensen blokkades en belemmeringen loslaten, mensen staan weer positiever in het leven, laten ballast uit het verleden los. Men voelt zich zelfverzekerder, is beter in balans, durft meer en kiest voor zichzelf. IEMT is heel erg geschikt voor mensen naar een werkvorm zoeken waarin de verhalen die een belemmering zijn geworden niet steeds verteld moeten worden, IEMT is geen praat-therapie.
Meer informatie over IEMT kan men vinden op mijn website op Facebook.


Een kennismakingssessie kan na een afspraak (op de beurs zal ik een aanbieding doen voor mensen die meteen een afspraak maken of een kortingscode meegeven). Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je de opleiding tot IEMT-practitioner doen, ook daar kan ik over vertellen.

Drs. Sabine Jurgens, zal tijdens de SenseFair lezingen geven:

- Chakra’s , wat zijn ze en wat doen ze in ons lichaam

- Emoties van de organen

Bij aankomst en tijdens de SenseFair kan je je inschrijven voor deze lezingen. Vol=vol

 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Coaching

Harm Tiesingestraat 4, 7741 CR Coevorden

T: 0524-524848

www.sabinejurgens.nl

Like mij op Facebook

Karinskruiden.nl verbouwt biologische inheemse kruiden en groenten.
Daarvan maakt zij foodproducten en sappen, en medicinale zalven, tincturen en siropen die we verkopen op fairs, streekmarkten en in onze winkel aan huis.

Voor meer informatie en een impressie te krijgen hoe Karin te werk gaat... Kijk dan op de website www.karinskruiden.nl en op Facebook

Contact