`Ons Trefpunt`

Multifunctioneel centrum

`Ons Trefpunt` is in 2019 verbouwd. CNBS `de Wegwijzer` is samengevoegd met `Ons Trefpunt`. Het gebouw functioneert nu als een Multi Functioneel Centrum (MFC). Van het MFC kunnen zowel de school, dorpsgenoten als verenigingen gebruik maken. 

Je kan er terecht om samen te komen en een kop koffie te drinken, tijdens de `Trefkoffie` of `Mama Koffie`. Speelgoed en spelletjes zijn aanwezig, zodat er vermaak is voor iedereen. Buiten het gebouw is er een schoolplein en een voetbalveld met een speelbos, waarin leuke toestellen zijn geplaatst.  

`Ons Trefpunt` biedt verschillende zalen aan die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld evenementen, vergaderingen, ontmoetingen, workshops, bijeenkomsten etc.

 

Wilt u gebruik maken van de faciliteiten die het MFC 'Ons Trefpunt' te bieden heeft? Neem dan contact op met de beheerder Arnold om de mogelijkheden te bespreken 

MFC `Ons Trefpunt` beschikt over diverse ruimtes.

Hieronder vind u een overzicht van de zalen en gebruikersopties.

Barruimte

Deze ruimte beschikt over een capaciteit van ongeveer .... personen. Er is ruimte voor... zitplekken... er zijn .... statafels aanwezig.

Keuken

De keuken kan in overleg worden gebruikt. Deze is voorzien van een gasstel waarop heerlijk gekookt kan worden. Ook vind men hier een friteuse, een ruime koelkast en natuurlijk de is er de koffie/thee voorziening.

Het zaaltje

Deze ruimte heeft een beamer ter beschikking. De ruimte is ideaal om te vergaderen, een presentatie of een lezing te geven. 

Deze ruimte beschikt over een capaciteit van ongeveer ... tot... personen. Dit is afhankelijk van de opstelling.

De kelder

Deze ruimte dient voornamelijk als knutselruimte voor de school. Ook voor workshops of creatieve activiteiten is deze ruimte uitermate geschikt.

De gymzaal

De gymzaal wordt gebruikt door sportvereniging V.A.W. en dien als gymzaal voor de kinderen van basisschool De Wegwijzer.

De toneelavond en het jaarlijkse Sinterklaasfeest die de S.A.S. organiseren vinden hier ook plaats. 

Ook voor grotere feesten, partijen of bijeenkomsten kan deze zaal gebruikt worden, denk aan een bruiloft, kerkdienst etc.

De gymzaal is geschikt tot....personen

Het podium 

Dit kleine zaaltje wordt gebruikt voor de logopedie, mama koffie en ook de jeugdclub maakt gebruik van deze zaal. Deze ruimte is geschikt voor..... personen.

Het podium kan bij de Gymzaal worden aangetrokken. Ideaal voor een toneelavond, musical of optreden.

Schoolplein/voetbalveld

Het MFC beschikt over een groot veld van ongeveer 2000 ??? vierkante meter. Dit veld kan gedurende het hele jaar worden gebruikt voor evenementen en diverse buitenactiviteiten.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan: zeskamp, familie dagen, voetbalspellen en natuurlijk het jaarlijkse evenement Trefpop.