Voorstellen

Hoi, mijn naam is Janneke Janssen – van Oene. Ik ben geboren op 3 oktober 1983 in Oldebroek en ik woon sinds 2008 in Slagharen. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik op een boerderij met heel veel kalfjes.

Na de opleiding HBO Personeel & Arbeid ben ik in dienst gekomen als HR-medewerker bij de Rijksoverheid. Ik houd er van om personeel- en salaris vragen/problemen om te zetten in antwoorden en uitdagingen. Het verdiepen in de materie en kijken naar de mogelijkheden…

Tijdens kantooruren hoorde ik vaak collega’s praten over lichte klachten rondom de schouders, nek en armen. Ook vermoeide ogen en hoofdpijn kwamen vaak voor door continue te kijken naar het beeldscherm.

Tijdens het volgen van de opleiding Stoelmassage kwam ik erachter dat een korte effectieve massage van slechts 20 minuten veel verlichting en vermindering van pijn in het lichaam geeft. 

De vaardigheden die ik als HR-medewerker heb geleerd pas ik ook toe tijdens mijn massages. Ik luister naar je klachten en nu in combinatie met wat je lichaam mij verteld.

Samen doorlopen we je rug, nek, armen en handen. Gaandeweg zal je zelf ook voelen welk onderdeel er extra aandacht nodig heeft.

 

Persoonlijke eigenschappen

  • Creatief
  • Inlevingsvermogen
  • Stressbestendigheid
  • Reflecteren
  • Accuraat werken