Voorstellen

Mijn naam is Marianne Engelbertink-Sanders. Getrouwd met Arno, samen met onze 4 kinderen wonen we in een voormalig oude boerderij in Schuinesloot.

De laatste 10 jaar ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling én hoe de samenleving zich ontwikkeld. Ik vind het interessant wat mensen beweegt, waarom ze de keuzes maken die ze maken. De algemene gezondheid en welzijn van zowel personen als de samenleving vind ik heel boeiend. 

Juist in een tijd waarin luxe, gemak, snelheid en de afleiding door o.a. sociale media groot is... zie ik dat behoefte aan eenvoud, duidelijkheid, richting, rust en persoonlijke aandacht steeds groter wordt.

Een paar jaar geleden heb ik een aantal (voor mij heel waardevolle) mensen in mijn omgeving leren kennen die ook bezig zijn met:

  • bewuster leven,
  • persoonlijke- en spirituele groei.

 

De Access Bars is een methode die ik tegenkwam, ik ging er eerlijk gezegd in met het idee `het zal wel`, en had veel vragen bij deze methode, maar...

Het effect was verassend! Ik merkte dat ik mijn vastgeroeste overtuigingen (over mezelf) los kon laten, dat ik soepeler met tegenslagen kan omgaan. Ik ben niet meer `zo boos` op dingen waar ik onmacht bij voel. Mijn gedachten zijn wat getemd...

Dit effect werd me eigenlijk pas duidelijk na enkele weken. Ik merkte natuurlijk wel dat ik lekkerder in mijn vel zat. Ik reageerde relaxter, omdat ik me rustiger voelde. Maar ik kreeg ook reacties van anderen die me extra bevestiging gaven dat ik door rust in mijn hoofd positief verander. 

En ja, ik was idd ook wat afgevallen, en begon mezelf ook beter te verzorgen... 

Doordat het rustiger werd in mijn hoofd, werd ik minder chaotisch en vond ik tijd om mezelf wat meer op orde te brengen.

Na het volgen van een Access Bars Training, wist ik eigenlijk niet goed hoe ik dit aan de man moest brengen. Ik vind het lastig om te verkopen, omdat het haast te eenvoudig lijkt en het geen jarenlange opleiding is...

 

Maar wat... het werkt voor mij. Dus bij deze zeg ik..

 

"Ik heb iets nieuw geleerd: Access Bars. Wil je het ook eens ervaren?

In het slechtste geval heb je lekker tijd voor jezelf gehad en kom je er heerlijk ontspannen uit :)"

 

Waarom ik het zo leuk vind om een Access Bars behandeling te geven?

  • Ik kan je een moment van ontspanning kan geven. 
  • Wil je  even je verhaal kwijt?  Dan ben ik een luisterend oor...
  • Het werkt ook ontspannend voor mij :)