Effect Behandeling:

Je kunt een Access Bars als ontspanning op dat moment ervaren. Het effect van de behandeling kan nog enkele weken door werken. 

In het slechtste geval kan een behandeling je een gevoel geven alsof je net een massage hebt gehad. 

Verder zijn de resultaten heel wisselend per persoon.

 

Resultaten zijn bijvoorbeeld:

  • rust in je hoofd die weken blijft doorwerken
  • meer ruimte  (daarmee bedoel ik dat constante onzinnige of afleidende gedachten je hoofd niet opvullen), deze ruimte kan je nu gebruiken om te genieten of om nieuwe gedachten te creëren die je vooruit helpen
  • zelfherstellende vermogen wordt gestimuleerd, wat leidt tot sneller herstel

Ervaringen:

"Het is lastig uit te leggen, er veranderd zo veel. Ook veel subtiele dingen, zoals ik de zon voel schijnen op mijn huid. Hoe fijn een kledingstuk van een zachte stof kan zitten. Ik kan weer genieten en voel de 'kleine normale dingen' die ik voorheen niet meer opmerkte."

~~

"Wat ik ervaar na een Access Bars behandeling is dat ik beter bestand ben bij kleine tegen slagen. Mijn korte lontje is een stuk langer geworden. Wanneer ik merk dat ik wat prikkelbaarder wordt of sneller geïrriteerd, dan weet ik dat ik weer aan een behandeling toe ben."

~~

"Ik maak me niet meer zo druk om de dingen waar ik me eerder wel druk over maakte. Bijvoorbeeld zondagsrijder voor me in het verkeer, en ik oordeel minder snel."

~~

"Het viel me eerst niet eens op. Pas na 2-3 weken besefte ik dat ik mijn tijd anders door kwam. Ik pak minder vaak mijn mobiel om even de `sociale media` te checken. Een gek voorbeeld misschien. Voor ik de Access Bars heb ervaren dacht ik dat mijn mobiel ontspanning was. Ik vond dat ik het recht had om even een `moment voor mezelf` te pakken door alle drukte van de dag heen. Nu gaat de dag mij ontspannen en gemakkelijker af, waardoor ik de behoefte niet meer heb naar mijn telefoon te grijpen."

~~

"Mijn hoofd is een stuk leger. Ik kan het meer loslaten, waardoor antwoorden vanzelf naar me toe komen. Een bijzondere ervaring."

~~

"Ik heb minder de behoefte aan eten. Ik was een flinke eter, vooral de avond op de bank met een zak chips en ook tussendoortjes kwamen regelmatig voor. Het lijkt erop dat ik mijn lichaam nu beter aanvoel en kan afstemmen op de behoefte aan eten."

~~

"Ik durf mijn grenzen aan te geven. Soms sta ik versteld van mezelf! Waar ik eerst de grootste moeite mee had, durf ik nu gewoon 'NEE'  te zeggen of om hulp te vragen".

~~