Nog 1 nachtje slapen... BURENDAG 2022!

Er zijn al heel wat voorbereidingen getroffen... En wat hebben we hier een plezier van met mekaar!

Bij deze een kleine update...

Kleding verkoop

Er zijn bergen kleding binnen gekomen! De schuur bij Karin ligt mooi vol :)  Alles op maat gesorteerd, en zoveel mogelijk op hangers gehangen. Morgen vanaf 15.00 uur start de kledingverkoop. Alles voor maar 1 euro p/st !!! 

De opbrengst is bedoeld om voor de jongeren iets leuks te organiseren.

Er hebben zich al een aantal jongeren aangemeld om mee te denken! Dus dat er wat leuks komt, dat zit wel goed :)

BBQ

Het BBQ  vlees is besteld...

Toch waren er nog mensen die zich op wilden geven, daar hebben we natuurlijk ook wat lekkers voor bedacht! Een broodje hamburger, braadworst, frikadellen, wij en de vrijwilligers die ons helpen, zullen zorgen dat er voor de innerlijke mens ook goed gezorgd wordt!

 

Gratis

Burendag = laagdrempelig ontmoeten, dus mag voor iedereen toegankelijk zijn.

Dat is de reden wat we de kosten ook zo laag mogelijk houden. Koffie, thee, ranja en een plakje cake zijn gratis en kan genuttigd worden tot het op is. Ook de kosten van een hapje of drankje proberen we laag te houden, zodat dit uitstapje voor iedereen leuk blijft.

 

Gratis, tja dat is tegelijk ook een uitdaging!  Gaan we quit spelen dit jaar?? Voor degenen die een warm hart voor de burendag toedragen, er staat een rode melkbus bij de gratis kraam :) 

Boeren Sjoelen

Met het Schuinesloot kampioenschap `Boeren Sjoelen` kan je een leuke prijzen winnen. Voor de kinderen tot 12 jaar is een prijsje met heerlijke versnaperingen. Voor iedereen die ouder is dan 12 jaar is een hoofdprijs te winnen.

Een bon van Haverkort Eten & drinken

t.w.v € 50,-

 

(Haverkort bedankt voor het sponsoren!)

Voor de kinderen

De kleurplaten van de kleurwedstrijd komen nog steeds binnen, en owww wat zijn er mooie creaties binnen gekomen. De jury gaat het daar nog moeilijk mee krijgen!

De tekenkunsten kunnen morgen verder worden uitgeleefd. We willen een informatie bord maken waarvan we het ingekleurde ontwerp van de kinderen kunnen gebruiken. 

Er is ook nog en extra verrassing voor de kids.... Het leukste kado in het donker, maar wat dat is houden we nog even geheim ;)

Het weer

En dan... Het weer! De spanning blijft erin voor ons. We willen het allerliefste een zonovergoten dag, waarbij we buiten kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Mocht het toch gaan regenen, dan hebben we gelukkig de mogelijkheid om ook naar binnen uit te wijken.

Zo`n dorpsgebouw biedt dan toch wel veel mogelijkheden :)

 

Nou Schuineslooters en Beltenaren,

Wij hebben er zin in!

Tot morgen :)

 

Noaberschap Samen Sterk